Thursday, May 26, 2011

Mata Kita Ditipu?



Kereta melekat pada dinding bangunan??

Cuba tengok betul2.... Lukisan tue sebenarnya... Pandai kan diorang melukis... macam real je..

Ini dinamakan ilusi optik.. Ilusi optik tue sebenarnya bayangan yang disalah tafsir oleh otak apabila melihat sesuatu.. Lebih kurang macam tue la maksud dia..


Optical Illusion


Bangunan nie sebenarnya kosong je.. Permukaan rata..  Mungkin kita x tertipu kalau tengok lukisan nie kan.. Boleh tau la dia lukisan tapi... Boleh tahan la lukisan dia.. Bukan senang nak lukis pada bangunan.. Anda mampu ke??


Hah.. Yang nie menarik! Macam scary je kan...

Bangunan yang macam kena hentam dengan bom..


Efek depan belakang.. hehe.. Kalau time drive jumpa macam nie boleh terconfius..
  
Yang nie sangat sesuai dijadikan library bergerak..



Akuarium bergerak pulak..  Kalau ada efek ikan berenang-renang lagi menarik..

Haaaa sudah.. Macam beg bergerak plak... 

tong2 melekat di atas treler.. Terbalik plak tue... Pandai2...

Boleh tertipu macam nie..

Girl: Yang mana kereta you?
Boy: Yang kat situ... ala yg tue..
Girl: Wow.. Hebat..
Boy: Mestila..

Sekali bila dah sampai dekat

Girl: Errrrrrrrrrrrrrrr..... %$#*^*&^
Boy: Hebat kan...


That all for now
Bye!

3 comments:

  1. These photos are amazing, thanks for sharing. :)


    xoxo,
    Addie
    The Cat Hag

    ReplyDelete
  2. aku tgk lori tu sume sama je... tukar kontena dia je.... owner syarikat kontena tu msti ske melukis kan. haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...